Ericson Laboratoire

Huidverbetering en verjongingsbehandelingen van het merk Ericson Laboratoire. Bij het merk Ericson Laboratoire proberen ze dichterbij de grens te komen tussen medische ingrepen en cosmetologie, zodat je een cosmetsche ingreep kunt uitstellen of voorkomen. De gezichtsbehandelingen hebben een verbluffend resultaat. Bij alle behandelingen van Ericson Laboratoire beginnen we met een huidanalyse en in goed overleg bespreken we welke behandeling het beste bij uw wens aansluit. De gezichtsbehandelingen kunnen in kuur verband worden gedaan voor het beste resultaat.

Skinjexion
Een behandeling die middel en diepe rimpels vervaagt. Een antioxidant met “No Age VXN-effect” om de vorming van rimpels af te remmen. Synaptisch “BTX” – middel dat het mogelijk maakt de rimpels te vervlakken. Zeer hoog hyaluronzuur voor het opvullen van de rimpels. Eventueel kunt u een bindweefsel kuur bij deze behandelingen doen voor nog beter resultaat.

Energy lift
Een behandeling voorkomt huidverslapping en verstevigd de contouren van het gezicht. Deze behandeling bestaat uit morpho-fill vulling van de rimpels en zorgt voor langdurige hydratatie. Morpho- slim stimuleert en beschermd de huid.

Feminity
Dit is een behandeling voor de huid welke niet in balans is door hormoon verandering door de overgang en gaat huidveroudering tegen. Zorgt voor natuurlijke hydratatie en regeneratie van de huid.

Enzymacid
Deze intensieve micro-dermabrasie behandeling kan voor verschillende doelen worden gebruikt. Een doffe tint, acne, restlittekens, vermoeide huid, rokershuid, overmatige pigmentatie en rimpels. Let op met de zon na deze behandeling!

Hydra Clinch
Een behandeling voor de vochtarme en droge huid. Intensieve Hydro voedende behandeling. Beïnvloedt de natuurlijke hydratatiemechanismen. Zorgt er voor de huid vocht vasthoudt.

Derma Calm
Een behandeling voor de overgevoelige en geïrriteerde huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en haarvaatjes worden verstevigd.

Biopure
Skin oxygen therapie behandeling voor de vermoeide gestresste en vervuilde huid. Na de behandeling heeft de huid een gezondere uitstaling, energie en stralende tint.

Bioptic
Een behandeling speciaal voor het oogcontour. De meest fragiele zone van het gelaat. Bestrijdt de veranderingen van het oogcontour: rimpels, droogtelijntjes, wallen en verkleuringen. Deze behandeling kan los of tijdens een gehele gezichtsbehandeling.

Acti-Biotic
Een behandeling voor de gemengde tot vette huid of door acne aangetaste huid. Stimulatie van natuurlijk antibiotica van de huid.

www.ericson-laboratoire.com