Over mij

Graag stel ik mij even voor aan u. Ik ben Marlous Laro eigenaresse van schoonheidssalon Laro. Ik heb in het jaar 2001 de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Daarna heb ik gelijk de vervolgopleiding stivas B heb gevolgd en verschillende specialisaties behaald.

Specialisaties:

  • Acne
  • Manuele lymfedrainage
  • Bindweefselmassage
  • Oosterse Shiatsu massage


Ik vind het belangrijk u persoonlijke aandacht te geven en tijd voor u te nemen.  Met u te bekijken welke behandeling het beste bij u past. Ik werk daarom alleen met hoogwaardige producten van de merken Algologie en Ericson Laborataire.

Deze merken vullen elkaar perfect aan. Zo geef ik huid verbeteringsbehandelingen voor de meeste gevoelige, normaal, droge, vette en gecombineerde huiden, acne en Anti Age behandelingen. Met ieder huidtype (ook met de probleem huid) kunt u bij mij terecht.

Geniet even van een moment voor u zelf tijdens een heerlijke ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandelingen bij mij in de salon. Even de hectiek van het dagelijks leven vergeten. De huid is echt mijn passie. Ik hou mij kennis bij door het volgen van trainingen en scholing. Ik ben aangesloten bij de branche verenging ANBOS en Provoet.

Graag tot ziens,

Marlous Laro

Marlous